CERTIFICERINGEN

Certificeringen 2019-02-19T15:52:41+01:00

FSC® certificering

Wij zijn FSC®-gecertificeerd! Dit betekent dat wij producten kunnen leveren die bijdragen aan verantwoord bosbeheer. FSC staat voor Forest Stewardship Council®, een organisatie die wereldwijd zorg draagt voor het behouden van de bossen. FSC spreekt van verantwoord bosbeheer wanneer op evenwichtige wijze rekening wordt gehouden met de ecologische, sociale en economische aspecten die bij bosbeheer horen.

Met verantwoord bosbeheer doelt FSC op bescherming van het leefgebied van planten en dieren en respect voor de rechten van de lokale bevolking en bosarbeiders. Maar ook op hout oogsten en geld verdienen mét behoud van het bos. Een goed beheerd bos loopt minder risico om gekapt te worden voor andere doeleinden, zoals het aanleggen van palmolie- of sojaplantages en mijnbouw.

Door FSC-gecertificeerde producten te kopen, draagt u direct bij aan de bescherming van onze bossen en aan een gezonde leefomgeving voor mens en dier wereldwijd. Omdat u het bos op deze manier economische waarde geeft, zorgt u ervoor dat het behouden blijft.

Vraag naar onze FSC® gecertificeerde producten.

Erkend leerbedrijf

Wij zijn een erkend leerbedrijf en bieden meerdere mbo-studenten een plek om hun praktijkgedeelte van hun opleiding bij ons te volgen. Hiervoor hebben we meerdere praktijkopleiders in dienst die de studenten opleiden en coachen. Wij geloven erin dat de jeugd de toekomst heeft en investeren hier graag in.